Trabzon'da hem garsonluk yapıyor hem de parkede hünerlerini sergiliyor

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı'nda birçok oyuncu hikayesi ile dikkat çekiyor.

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Trabzon Büyükşehir Belediyespor'da birçok oyuncu hikayeleriyle öne çıkıyor.

Trabzon ekibi, bugün Beşirli Spor Salonu'nda oynanan 18. hafta maçında Rize Belediyespor'u 25-24 yendi. Bordo-mavililer, ilk yarısını 11-10 geride kapatırken, ikinci yarıda üstünlüğü ele geçirerek sahadan 25-24 galip ayrılan taraf oldu.

trabzon-hentbol-takimi-1.webp

Karaağaçlı: "Türk hentboluna katkı sağlamaya çalışıyoruz"

Maçın ardından konuşan antrenör Selim Karaağaçlı, "Türkiye hentboluna katkı sağlamaya çalışıyoruz. 17-18 yaş ortalamalı oyuncularla mücadele etmek durumunda kaldık. Milli Takım'a giden oyuncularımız var. Sizlerin de burada olması bize ayrı bir güç veriyor" dedi.

selim-karaagacli.webp

Hem garsonluk yapıyor hem de hentbol oynuyor

İmkansızlıklar içerisinde mücadele veren Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, sezonu play-off hattında tamamlamak için yarışıyor.

Takımda mücadele eden birçok oyuncu ya eğitimini sürdürüyor ya da günlük hayatta farklı bir iş ile meşgul oluyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı oyuncularından Alihan Birinci de, hem hentbol oynayıp da hem de farklı meslekle uğraşan isimlerden. Alihan Birinci, günlük yaşantısında garsonluk yaparken bir yandan da parkede hünerlerini sergiliyor.

trabzon-hentbol-takimi.webp

"Maçtan çıkıp garsonluk yapacağız"

Rize Belediyespor maçı sonrası Haber61'e konuşan Alihan Birinci, "Çok çalışıyoruz. Aramızda lise çağında çocuklarımız var. Trabzon'daki çocuklarla spora hizmet etmek istiyoruz. Benim 4. yılım. Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum" dedi.

Hentbolun kendileri için önemli bir maddi getirisi olmadığını ifade eden Alihan Birinci, "Çıkıp garsonluk yapacağız. Önemli olan spor yapmak. Gençlerin sokakta dolaşmasından ise spor yapması gerek. Biz mücadele ediyoruz ve birçok takıma kafa tutuyoruz. Sahip çıkanlarımız yok. Özellikle deplasmanlarda. Bu konuda biraz destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

alihan-birinci-1.webp

"Yeri geldi parasız da oynadık"

Hentbolu çok küçük yaşlardan itibaren sevdiğini ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Tolga Barutçu ise, "Güzel bir maç oldu. Daha farklı bir sonuç bekliyorduk. 5-6 sayı ile bitirip play-off hedefliyorduk. Ama yine de şansımız var, önümüzde maçlar var. Şanssızlıklarımız oldu, genç bir takımız. Bu takım büyük emeklerle kuruldu. Yeri geldi parasız da oynadık. Bu forma için ter dökmek bizim için büyük bir gurur. Severek yapıyoruz. Bir daha dünyaya gelsem, bilsem ki hiç para kazanamayacağım, yine hentbolu seçerdim. Günlük işler bizi yormuyor, çalışıyoruz ve maça da çıkıyoruz. Bu takımın transfer ihtiyacı duymadan zirveye oynayabileceği duruma gelebileceğini düşünüyorum" dedi.

tolga-barutcu.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber