Trabzon'da heimlich manevrasıyla hayat kurtarmıştı! Başkan Genç makamında ağırladı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, heimlich manevrasıyla hayat kurtaran Büyükşehir Belediye personeli Muhammet Toprak'ı makamında ağırladı.
Yayınlanma:
Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Kemerkaya mahallesinde yaşanan bir olay yürekleri ağza getirmişti.
Boğazına yabancı bir madde kaçan ve nefes almakta zorlanan genç kadının hayatı, o sırada caddeden geçmekte olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi personeli Muhammet Toprak tarafından uygulanan Heimlich manevrasıyla kurtarıldı.
Başkan Genç, bu kahramanca davranışından dolayı Muhammet Toprak'ı makamında ağırlayarak tebrik etti.
Başkan Genç, o anları sosyal medya hesabında paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
"Kurum için eğitim çok önemli. Almış olduğu Heimlich manevrası eğitimi sayesinde bir vatandaşımızın hayatını kurtaran çalışma arkadaşımız Muhammet Toprak kardeşimizi yürekten tebrik ediyorum."

Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Trabzon