Trabzon'da havaya ateş açan düğün magandası yakalandı!

Trabzon'da araç içerisinden havaya ateş açan düğün magandası yakalandı.

Trabzon'da havaya ateş açan düğün magandası yakalandı!

Trabzon'da 31 Temmuz Salı günü saat 19.20 sıralarında Akçaabat ilçesi Yıldızlı mevkiinde meydana gelen düğün konvoyunda araç içerisinden havaya ateş açarak halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşüren şahıslar yakalandı.

Şüphelilerden A.T. isimli şahıs olaydan kısa bir süre sonra havaya ateş ettiği tabanca ile birlikte ekipler tarafından yakalanarak Polis Merkezine teslim edildi.

Düğün konvoyunda havaya ateş eden diğer şahısların yakalanması adına çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Trabzon il emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada " 1.07.2023 günü saat 19.20 sıralarında Akçaabat ilçemiz Yıldızlı mevkiinde meydana gelen düğün konvoyunda araç içerisinden havaya ateş etmek suretiyle halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşüren şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda;

Şüphelilerden A.T. isimli şahıs olaydan kısa bir süre sonra havaya ateş ettiği tabanca ile birlikte ekiplerimizce yakalanmış, gerekli işlemler için Polis Merkezine teslim edilmiştir. Ayrıca düğün konvoyunda havaya ateş eden diğer şahısların yakalanması çalışmaları devam etmektedir."ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler