Trabzon’da gece yarısı olay! Arabayı polisin üstüne sürdü...

Trabzon'da gece saatlerinde bir kadın sürücü polislere önce hakaret ve tehdit etti sonra da kaçmaya çalışıp aracı üstlerine sürdü.

Trabzon’da gece yarısı olay! Arabayı polisin üstüne sürdü...

Trabzon’un Ortahisar İlçesi’nde dün gece saatlerinde alkollü kadın sürücü polisleri çileden çıkardı. Polisler hakaret ve tehditler savuran sürücüden davacı ve şikayetçi oldu.

Haber61'in edindiği bilgiye göre; Saat 00:15 sularında Çömlekçi Mahallesi’nde Liman Kavşağı istikametinde bir kadının çığlık attığı ihbarı üzerine Devriye Ekipler Amirliği'ne bağlı polis ekibi olay yerine gitti. Ekipler kavşak içerisinde çalışır vaziyette bulunan 61 TL … plakalı aracı buldu. Aracın çevresinde yapılan inceleme sonucunda C.D. isimli kadını gören ekipler kadını korumaya aldı. C.D.’nin aynı zamanda aracın srücüsü olduğunu ve aracı kendisinin terk ettiği mobese ile tespit edilmesi üzerine olay yerine trafik ekibi de çağrıldı.

Olay yerine gelen ekipler alkollü olduğundan şüphelendikleri C.D. isimli kadına alkol testi yapmak istedi ancak C.D. alkolmetreye üflemeyerek hakaret etmesi üzerine ekipler 2918 sayılı kanun gereği işlem yaptı. Ardından olay yerine çekici ve kadına müdahale etmesi için kadın polis memuru çağırıldı.

Çekici aracı lastiklerine halat bağlayarak çekmek üzereyken C.D. isimli kadın görevlilere araçtaki eşyalarını almak istediğini belirterek ön koltuğa oturdu. Bu esnada oluşan hengamede C.D. aracı çalıştırarak kaçmaya çalıştı. Olay yerindeki polis memurları, aracın sol ön şoför kapısına tutarak şahsın kaçmasına engel olmak isterken C.D. ise durmayarak polis memurlarını yaklaşık 5 metre sürükledi. Trafik ekiplerinin üzerine de aracı süren şahıs daha sonra durdu.  Olay yerindeki kadın polisler tarafından C.D. araçtan indirilerek gözaltına alındı.

Olay yerindeki trafik ekibi görevlileri de C.D.’nin görevlerini yaparken kendilerine karşı dirediğini, hakaret ve tehdit ettiğini belirterek davacı ve şikayetçi oldu.

Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber