| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 02 Ekim 2025 11:52

Trabzon’da Gazze için yürüyecekler!

Gazze’ye insani yardım götüren Sumuud Filosu’na destek için bu akşam Konak Camii önünde yürüyüş ve basın açıklaması yapılacak.

Gazze’ye insani yardım ulaştırmak için yola çıkan Sumuud Filosu’na yönelik engellemelere karşı çeşitli sivil toplum kuruluşları ortak bir etkinlik düzenliyor.

Etkinlik kapsamında, bugün akşam namazının ardından Konak Camii önünde yürüyüş ve basın açıklaması gerçekleştirilecek.

Organizasyona Saadet Partisi, Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER), İMG, Din-Bir-Der ve Öğ-Der gibi kurumların destek verdiği bildirildi.

Katılımcılar, Filistin halkına destek vermek ve Sumuud Filosu’na yönelik baskılara karşı ses yükseltmek amacıyla Konak Camii önünde bir araya gelecek. 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!