Trabzon'da fuhuş operasyonu: 5 kişi yakalandı
Trabzon'da fuhuş yapmak için bulunan 5 yabancı uyruklu şahıs yakalandı, şahıslar sınır dışı edilecek.
Yayınlanma:
Trabzon'da bugün Ahlak Büro Ekiplerince yapılan çalışmalarda fuhuş yaptığı belirlenen 5 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre; Fuhuş yapan yabancı uyruklu 5 şahıs yakalanarak haklarında Fuhşa Teşvik Aracılık ve Zorlama suçundan tahkikat başlatıldı.
Şahısların sınır dışı edilmek üzere ilgili kuruma teslim edileceği bildirildi.
Ayrıca düzenlenen evrakların, gerekli idari işlemlerin için Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonuna gönderileceği kaydedildi.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Trabzon