Trabzon’da fuhuş operasyonu! 15 kadın yakalandı

Trabzon’da 15 kadın ve birlikte oldukları kişiler yakalandı.

Trabzon’da gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda 15 kadın ve birlikte oldukları kişiler yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Ortahisar İlçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri tarafından İskenderpaşa Mahallesi Taşbaşı mevkiindeki restorantlarda denetim yapıldı.

Denetimlerde restoranlarda yabancı uyruklu kadınların fuhuş için müşteri temin ederek, korsan taksilerle yakın ilçedeki bir otele giderek, burada fuhuş yaptıkları ve otelin adeta genel kadınların çalıştığı mekan haline geldiği tespit edildi.

Otelde yapılan aramada 3'ü Türk Vatandaşı, 12'si Yabancı olmak üzere 15 kadın, birlikte oldukları şahıslarla yakalandı. Ayrıca biri 9, diğeri 7,65 mm olan 2 tabanca ve bu tabancalara ait 11 fişek ele geçirildi.

Otel sahipleri ve 2 çalışan Fuhuşa Teşvik, Aracılık veya Zorlama 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet, Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Bulundurma suçlarından gözaltına alınarak haklarında işlem başlatıldı.

Kadınların sağlık kontrolleri yapılarak yabancı uyruklu olanlar için sınırdışı işlemi başlatıldı. Otelin ise faaliyeti durdurularak para cezası uygulandı.

Haber61 - Haber Servisi -

Trabzon’da fuhuş operasyonu! 15 kadın yakalandı

Trabzon’da fuhuş operasyonu! 15 kadın yakalandı

Trabzon’da fuhuş operasyonu! 15 kadın yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber