Trabzon’da fırıncılardan zam talebi! Ekmek fiyatları artacak mı?

Yeni yılın gelişi ile birlikte Trabzon’da ekmek fiyatları ne kadar olacak?

Trabzon’da fırıncılardan zam talebi! Ekmek fiyatları artacak mı?

Trabzon’da ekmek fiyatları ve fırın ürünlerine zam beklentisi fırıncılar tarafından seslendirildi.

Trabzon Fırıncılar Odası, yeni bir fiyat tarifesi almak için TESOB'a başvuruda bulunarak ekmek fiyatlarına zam yapılması girişiminde bulundu. Onaylanması halinde, şu anda 220 gramı 7,5 TL'den satılan ekmek, 250 gram olarak 10 TL'ye satılacak.

Ayrıca, şu an 440 gramı 15 TL olan ekmek, 500 grama çıkarılacak ve fiyatı 20 TL olacak. Daha büyük ekmekler için önerilen fiyatlar da önemli ölçüde artacak: 1000 gram ekmek 40 TL, 1250 gram ekmek 50 TL, 1500 gram ekmek 60 TL ve 2000 gram ekmek 80 TL olacak.

Trabzon'da ekmek fiyatlarında büyük bir artış olması olası. Yeni ekmek fiyatları, Rize, Ordu, Giresun ve Trabzon Valileri tarafından aynı anda imzalanarak bölge genelinde uygulanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler