Trabzon'da Dr. Neo Clinic hizmete açıldı

Trabzon'da Dr. Neo Clinic, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Trabzon'da güzellik ve sağlık merkezi Dr. Neo Clinic, Ortahisar ilçesi Gazipaşa Mahallesi'nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, İçişleri Eski Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman da katıldı.

neo-clinic-1.webp

Vali Yıldırım: "Hayırlı uğurlu olsun"

Törende konuşma yapan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, "Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Fatih'in fethettiği, Yavuz'un yönettiği, Kanuni'nin doğup büyüdüğü bir şehir Trabzon. Cumhuriyetimizin mimarı Mustafa Kemal Atatürk'ün de 3 kez ziyaret ettiği bir şehir. Her şeyin başı sağlık. Bizler ve dostlarımız sağlıklı olunca, morallerimiz de iyi oluyor. Bugünün modern yöntemlerini bir araya getiren bir klinik açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Dr. Neo Clinic, Vali Aziz Yıldırım'ın konuşmasının ardından kurdele kesimiyle birlikte hizmete açıldı.

neo-clinic-2.webp

neo-clinic-3.webp

neo-clinic-4.webp

neo-clinic-5.webp

trabzonda-dr-neo-clinic-hizmete-acildi-1.webp

trabzonda-dr-neo-clinic-hizmete-acildi-2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler