Çarşıbaşı’nda Acı Haber: Ramazan Erdoğan’ın Cansız Bedenine Ulaşıldı

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde bayramın birinci günü serinlemek amacıyla girdiği denizde akıntıya kapılarak kaybolan 23 yaşındaki Ramazan Erdoğan’dan acı haber geldi. İki günlük arama çalışmaları sonucunda gencin cansız bedeni bulundu.
Çarşıbaşı’nda Acı Haber: Ramazan Erdoğan’ın Cansız Bedenine Ulaşıldı

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde bayramın ilk günü arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için denize giren 23 yaşındaki Ramazan Erdoğan, bir süre sonra dalgaların arasında gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sahil güvenlik, AFAD ve deniz polisi sevk edildi. Bayram tatili için bölgede bulunan vatandaşlar, gelen acı haberle büyük üzüntü yaşadı.

Dalgıçlar Batı Kesiminde Tespit Etti

Kayıp gencin bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları, olumsuz hava şartlarına rağmen iki gün boyunca aralıksız sürdürüldü. Geniş bir alana yayılan tarama faaliyetleri neticesinde, dalgıç ekipleri Erdoğan'ın cansız bedenini kaybolduğu noktanın batı kesiminde tespit etti. Denizden çıkarılan cenaze, otopsi işlemleri ve ön inceleme yapılmak üzere adli tıp kurumuna nakledildi.

Bölgede Güvenlik Uyarıları Artırıldı

Genç yaşta hayatını kaybeden Ramazan Erdoğan’ın vefatı, ailesini ve sevenlerini yasa boğarken, yetkililer Karadeniz’in hırçın dalgaları ve akıntı riskine karşı bir kez daha uyarıda bulundu. Özellikle bayram tatili süresince yoğunluk yaşanan plajlarda, akıntının yoğun olduğu bölgelerde denize girilmemesi gerektiği hatırlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.