Trabzon'da dehşet anları: Ters yönden çarptı, kaçtı
Trabzon'un Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi’nde, hastane yolu üzerinde Aralık ayının başında trafik kazası meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, servis aracı ters yönden ilerlediği sırada yol üzerinde bulunan genç bir kadına çarptı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların müdahalesine rağmen, içinde çocukların da bulunduğu belirtilen servis aracının olay yerinden uzaklaştığı öne sürüldü.

Şoförün ilk ifadesi çelişkili bulundu
Kazaya karışan servis aracı şoförünün, olayın ardından “geri geri geliyordum, görmedim” şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Ancak görgü tanıklarının anlatımları ve elde edilen deliller doğrultusunda bu ifadenin gerçeği yansıtmadığı belirlendi.
Kazada yaralanan kadının köprücük kemiği ile ayağında kırıklar oluştuğu, vücudunun çeşitli bölgelerinde ise ezik ve morluklar bulunduğu bildirildi.
Ev hapsi kararı verildi, dava sürüyor
Yaşanan olayın ardından yaralı kadının şoförden şikayetçi olduğu, bunun üzerine adli sürecin başlatıldığı belirtildi. Servis aracı sürücüsü hakkında mahkemece ev hapsi kararı uygulanmaya başlandı. Olayla ilgili dava ve soruşturma süreci devam ediyor
Kaynak:Yomra Son Haber