Dalgalara kapılan gençler için Trabzon Valiliği'nden yeni açıklama geldi

Trabzon Valiliği, dalgalara kapılan gençler için yürütülen çalışmalara dair yeni bir açıklama yayımladı.

Dalgalara kapılan gençler için Trabzon Valiliği'nden yeni açıklama geldi

Trabzon'da Beşikdüzü ilçesinde mendirek üzerinde bulundukları sırada dalgalara maruz kalan ve denize düşen 2 genci arama çalışmalarında üçüncü güne girildi.

Trabzon Valiliği yaptığı açıklama ile 90 personel; 15 araç, 1 gemi, 2 bot, 2 sonar cihazı, 1 helikopter ve 1 drone marifeti yoluyla aramaların sürdüğünü ifade etti.

valilikten-dalgalara-kapilan-gencler-icin-yeni-aciklama-2.webp

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Denize Düşerek Kaybolan Gençlerimizi Üçüncü Günde de Aramaya Devam Ediyoruz

İlimiz Beşikdüzü İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde iki gün önce denize düşen Beşikdüzü Borsa İstanbul Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencileri Emir Berke AŞIK (16) ile Uğurcan KORKMAZ (15) adlı iki öğrencimizi arama çalışmaları; Trabzon AFAD, Erzurum AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Deniz Polisi, Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü, JAK, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Kızılay, MEB AKUB, SÜR-AK, ANDA ekiplerinin katılımıyla 27'si dalgıç olmak üzere toplam 90 personel; 15 araç, 1 gemi, 2 bot, 2 sonar cihazı, 1 helikopter ve 1 drone marifeti ile olayın üçüncü gününde devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler