Trabzon'da CHP otobüsüne taşlı saldırı! Olaya ilişkin açıklama geldi

Trabzon’da Cumhuriyet Halk Partisi otobüsüne taşlı saldırı gerçekleştirilmişti. Olaya ilişkin açıklama geldi.

Trabzon'da CHP otobüsüne taşlı saldırı! Olaya ilişkin açıklama geldi

Trabzon’da Cumhuriyet Halk Partisi otobüsüne taşlı saldırı yapılmış, otobüsün kapı camında çatlak meydana gelmişti.

Olaya ilişkin Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada;

Bazı basın yayın organlarında yer alan Trabzon’da Cumhuriyet Halk Partisi otobüsüne taşlı saldırı yapıldığı yönündeki haberlerle ilgili olarak:

18.03.2024 Pazartesi günü saat 15.30 sıralarında Yeni Otogar civarında Cumhuriyet Halk Partisi miting otobüsünün sesli propaganda yaparak bekleme yaptığı sırada bir şahıs tarafından otobüse taş atılmak sonucunda otobüsün kapı camında küçük bir çatlak meydana geldiği tespit edilmiştir.

İfadesine başvurulan şahıs; “taşı, otobüsten gelen yüksek sesten rahatsız olduğu için attığını, fiilinin siyasi bir nedeni bulunmadığını ifade etmiş olup sonrasında serbest bırakılmıştır.

Konu ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi’ne sorulduğunda “olaydan haberleri olduğunu ve olayın siyasi bir yönü olmadığı için şikayetçi olmadıklarını söylemişler, olay hakkında bugüne kadar da herhangi bir müracaat vuku bulmamıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.."
ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber