Trabzon’da çevreci altyapı yatırımı! 1,6 kilometrelik hat tamamlandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Araklı’da yapımı sürdürülen 1.600 metrelik kanalizasyon hattı tamamlandı. Yeni hatla birlikte ilçenin altyapı kapasitesi güçlendirilirken çevre sağlığının korunmasına da katkı sağlanacak.
Trabzon’da çevreci altyapı yatırımı! 1,6 kilometrelik hat tamamlandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü, Araklı’da önemli bir altyapı yatırımını daha tamamladı. İlçede yapımı sürdürülen 1.600 metre uzunluğundaki kanalizasyon hattı hizmete alınırken, bölgedeki atık su altyapısı daha modern ve güvenli hale getirildi.

trabzonda-cevreci-altyapi-yatirimi-16-kilometrelik-hat-tamamlandi

ALTYAPI KAPASİTESİ GÜÇLENDİRİLDİ

Modern altyapı anlayışıyla çalışmalarını sürdüren TİSKİ ekipleri, yoğun kullanım alanlarında yaşanabilecek altyapı sorunlarının önüne geçmek amacıyla ilçelerdeki yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda tamamlanan kanalizasyon hattı ile Araklı’nın altyapı kapasitesi önemli ölçüde artırıldı.

trabzonda-cevreci-altyapi-yatirimi-16-kilometrelik-hat-tamamlandi

ÇEVRE SAĞLIĞINA KATKI

Tamamlanan proje sayesinde bölgede atık su tahliyesinin daha sağlıklı ve güvenli şekilde yapılması hedefleniyor. Çalışmanın, çevre kirliliğinin önlenmesi ve halk sağlığının korunması açısından da önemli katkı sunacağı belirtildi.

trabzonda-cevreci-altyapi-yatirimi-16-kilometrelik-hat-tamamlandi

BAŞKAN GENÇ: GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, altyapı yatırımlarının vatandaşların yaşam kalitesini doğrudan etkilediğini belirterek, “Araklı ilçemizde tamamladığımız 1.600 metrelik kanalizasyon hattı çalışmasıyla bölgemizin altyapısını daha güçlü hale getirdik. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve modern bir çevrede yaşamlarını sürdürmeleri adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Trabzon’un tüm ilçelerinde ihtiyaç önceliğine göre yatırımlarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

Kaynak:Trabzon Büyükşehir Belediyesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.