Trabzon'da çatı araçların üzerine uçtu
Trabzon’da akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgâr hayatı olumsuz etkiledi. Rüzgârın etkisiyle Ortahisar ilçesinde bir binanın çatısı yerinden koparak park halindeki araçların üzerine devrildi.
Çatı iki aracın üzerine düştü
Olay, Ortahisar ilçesine bağlı Kalkınma Mahallesi’nde meydana geldi. Şiddetli rüzgâr nedeniyle uçan çatı, iki aracın üzerine düştü. Olayda yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştuğu bildirildi.
Ekipler müdahale etti
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, bölgede güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı. Uçan çatının kaldırılması ve çevrede olası risklerin giderilmesi için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.
Can kaybı yaşanmadı
Yetkililer, olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığını belirtti. Şiddetli rüzgâra karşı vatandaşların dikkatli olması yönünde uyarı yapıldı.
Kaynak:Haber61