Trabzon'da bu kez Suudi Arabistanlı kadını telefonla dolandırdılar

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşanan bir dolandırıcılık olayında, Suudi Arabistan vatandaşı bir kadın kendisini polis olarak tanıtan bir kişi tarafından mağdur edildi.

Trabzon'da bu kez Suudi Arabistanlı kadını telefonla dolandırdılar

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Suudi Arabistan uyruklu bir kadın kendisini polis olarak tanıtan şahıs tarafından 68 bin 500 lira dolandırıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Dürbinar mahallesinde Suudi Arabistan uyruklu L.R.M.H. (22) isimli kadını telefonla arayan bir kişi kendisini polis olarak tanıtarak evlerine teftişe geleceklerini söyleyerek para istedi.

Şüphelinin gönderdiği hesaba 68 bin 500 TL gönderen Suudi kadın bir süre sonra şahsa ulaşamayınca dolandırıldığını anlayarak polise başvurdu. Dolandırıcı şahsın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler