Trabzon’da bir cadde daha trafiğe kapanıyor! Başkan resmen açıkladı!

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir cadde daha trafiğe kapanıyor.

Trabzon’da bir cadde daha trafiğe kapanıyor! Başkan resmen açıkladı!

Trabzon’un merkez ilçesi Ortahisar’da trafiğe kapanan caddeler arasına bir yebnisi daha ekleniyor.

Yıllar önce araç trafiğine kapanan Uzunsokak’ın ardından yakın zamanda da Maraş Caddesi trafiğe kapanmış ve yayaların hizmetine sunulmuştu.

Yoğun kullanılan caddelerden biri olan Mahmut Goloğlu Caddesi de araç trafiğine kapatılıyor.

Mumhane Caddesi’nden Pazarkapı Mahallesine bağlanan caddenin, esnaflar ile yapılan görüşme sonrasında kapatıldığı ve çevre düzenlemesinin sürdüğü belirtildi.

Konu hakkında Haber61.net’e konuşan Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç “Büyükşehir istişare ederek esnafların hepsinden olur alınarak kapatma kararı aldık. Bu uygulama yürürlüğe girdi. Önümüzdeki süreçte ışıklandırması gerçekleştirilecek. Yaya trafiğinin bile yoğun olduğu cadde de araç trafiğinin kaldırılması adeta nefes aldıracaktır. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler