Trabzon'da belediye başkan adaylığı şoku yaşamıştı! Sürpriz Ankara ziyareti gerçekleştirdi

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ankara'da ziyaretler gerçekleştirdi.

Trabzon'da belediye başkan adaylığı şoku yaşamıştı! Sürpriz Ankara ziyareti gerçekleştirdi

AK Parti'de Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ankara'da Bakan Uraloğlu ve AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen ve Vehbi Koç'u ziyaret etti

İsmi Araklı ve Ortahisar Belediye Başkanlığı için geçen ancak açıklanan listede yer almayan Selahaddin Çebi'nin, Trabzon'da yapılan aday tanıtım töreninde yer almaması kırgınlık iddialarını da beraberinde getirmişti.

Aday tanıtım toplantısında yer almama nedeni merak konusu olan Selahaddin Çebi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Haksız bir davada zirve olmaktansa, hak davada zerre olmayı tercih ederiz. Hak her zaman üstündür. En güzel makam gönül makamı, yürek tahtıdır" ifadelerine yer vermişti.

ak-partili-cebiden-ankara-ziyareti-2.webp

Çebi'den sürpriz Ankara ziyareti

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ankara'ya giderek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret etti.

Çebi, Bakan Uraloğlu'nu ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, çok kıymetli hemşehrimiz Sn.Abdulkadir Uraloğlu’na makamında ziyarette bulunduk. Trabzon’umuz ve Ortahisar’ımız ile ilgili hassasiyetlerini verdiği önemi dile getiren Sayın Bakanımıza misafirperverliğinden ötürü ilçemize şehrimiz yapmış olduğu önemli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Öte yandan Selahaddin Çebi, Bakan Uraloğlu'nun yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen ile Vehbi Koç'a da ziyarette bulundu.

ak-partili-cebiden-ankara-ziyareti-3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler