Trabzon’da Başkan Genç Genel Başkan Destici onuruna kahvaltı verdi

Mustafa Destici, Trabzon programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya katıldı; temaslarının ardından programını erken tamamlayarak şehirden ayrıldı.
Trabzon’da Başkan Genç Genel Başkan Destici onuruna kahvaltı verdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bir takım ziyaret ve program için Trabzon’a gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici onuruna Ganita restoranda kahvaltı programı tertip etti. 

btp-baskan-i
Büyükşehir Belediye yetkilileri ile Büyük Birlik Partisi temsilcileri kahvaltıda bir araya geldi. 
Toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Genel Başkan Mustafa Destici, BBP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Dursun Çağlayan, Genel Başkan Yardımcısı Faruk Uzunpınar, BBP İl Başkanı Adem Aydın, il teşkilat yöneticileri katıldı. 

Destici, programlarının devamında Trabzon Valiliğini ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. 
İl Başkanlığında yapılacak toplantının ardından ise İstanbul’da partili bir ismin cenazesi nedeniyle Trabzon’dan beklenenden erken ayrılacağı kaydedildi.

gene-baskan

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.