Trabzon'da bahar esintisi! Bayramda Trabzon'da hava nasıl olacak? Ramazan Bayram'ında Trabzon'da hava durumu nasıl olacak?

Ramazan Bayramında Trabzon'da havanın nasıl olacağı merak konusu oldu. Trabzon bu bayramı nasıl geçirecek? Ramazan Bayram'ında Trabzon'da hava durumu nasıl olacak? Trabzon'da bayramda hava nasıl? İşte detaylar...

Trabzon'da bahar esintisi! Bayramda Trabzon'da hava nasıl olacak? Ramazan Bayram'ında Trabzon'da hava durumu nasıl olacak?

Ramazan Bayramı yaklaşırken, Trabzon sakinleri ve ziyaretçileri için hava durumu merak konusu olmaya devam ediyor. Trabzon bu bayramı nasıl geçirecek? Ramazan Bayram'ında Trabzon'da hava durumu nasıl olacak? Trabzon'da bayramda hava nasıl? İşte detaylar...

Yapılan son tahminlere göre, Trabzon’da bayram tatilinin bahar sıcaklıkları ile geçmesi bekleniyor.

İşte Trabzon için önümüzdeki 7 günlük hava durumu tahmini

07 Nisan Pazar gününe baktığımızda, parçalı bulutlu bir gökyüzü altında en düşük sıcaklığın 8°C, en yüksek sıcaklığın ise 13°C olması öngörülüyor. Nem oranının %71 ile %87 arasında değişkenlik göstereceği ve rüzgarın saatte 11 kilometre hızla esmesi beklenen bu gün, bayramın ilk günü için ideal serin bir hava sunuyor.

08 Nisan Pazartesi gününe gelindiğinde, hava durumunun biraz daha nemli olacağı ve yağış ihtimalinin bulunduğu görülüyor. Sıcaklıkların 10°C ila 13°C arasında değişeceği ve nemin %77 ile %90 arasında olması bekleniyor. Rüzgarın biraz daha hızlanarak saatte 15 kilometreye çıkacağı, yağmur ihtimaline karşı şemsiye bulundurmanın iyi bir fikir olacağı tahmin ediliyor.

09 Nisan Salı gününde ise sıcaklıkların bir miktar artarak 11°C'den 15°C'ye yükselmesi öngörülüyor. Nem oranının %72 ile %88 arasında olacağı ve rüzgarın saatte 9 kilometre hızla eseceği, güneşin bulut aralıklarında yüzünü göstereceği anlaşılıyor.

10 Nisan Çarşamba günü, hava durumu stabil bir şekilde devam ediyor ve sıcaklıkların en düşük 11°C, en yüksek 15°C olması beklenirken, nem oranının %86 ile %91 arasında olması dikkat çekiyor. Rüzgarın bu gün de saatte 12 kilometre hızla esmesi tahmin ediliyor.

11 Nisan Perşembe günü, bayramın son gününde ise en düşük sıcaklık 12°C, en yüksek sıcaklık 16°C olarak öngörülüyor. Nem oranının %81 ile %93 arasında değişkenlik göstermesi ve rüzgarın yine saatte 12 kilometre hızla esmesi bekleniyor.

12 Nisan Cuma günü, yağmurlu ve aralıklı açık havanın hakim olacağı tahmin edilirken, sıcaklıkların en yüksek 19°C ve en düşük 14°C olması bekleniyor.

13 Nisan Cumartesi günü içinse daha hafif yağış beklentisi var; sıcaklıkların 16°C'ye düşüşüyle birlikte hafif yağmurun bayramın son günlerinde eşlik etmesi öngörülüyor.

Bu hava durumu tahminlerine göre, Trabzon'da Ramazan Bayramı tatilini geçirecek olanlar, ılıman ve bahar havasının tadını çıkaracaklar. Ancak yağış ihtimaline karşı hazırlıklı olmakta fayda var.

Tatilcilerin, özellikle 8 Nisan Pazartesi günü için yağmurluk ve şemsiyelerini yanlarında bulundurmaları öneriliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler