Trabzon'da ASKF'de değişim! Cahit Erdem'in yerine Zeki Kurt

Trabzon ASKF'de yapılan toplantı ile Belediye Başkanı seçilen Cahit Erdem'in yerine Zeki Kurt getirildi.

Trabzon'da ASKF'de değişim! Cahit Erdem'in yerine Zeki Kurt

Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Şubesi'nin yönetim kurulu, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinin Belediye Başkanı seçilen Burhan Cahit Erdem'in yoğunluğu nedeniyle katılamadığı toplantıda önemli kararlar aldı.

ASKF'nin Trabzon toplantı salonunda gerçekleşen bu toplantıda, Erdem'in durumunu açıkladığı izin dilekçesi okundu ve toplantılara devam edilmesi için bir başkan yardımcısının görevlendirilmesi gerektiği vurgulandı.

Toplantıda, Trabzon ASKF Başkan Yardımcısı Zeki Kurt'un başkanlık görevine getirilmesi önerisi oy birliğiyle kabul edildi. Bu atama ile birlikte, Kurt'un federasyon içindeki liderlik rolü pekişti.

Ayrıca, Beşikdüzü Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Erdem, yeni dönem projeleri arasında Yavuz Selim Sahası'nın yeniden yapılandırılmasını öne çıkardı. Bu proje, Trabzon'un futbol tarihinde önemli bir yere sahip olan ve şu anda amatör sporcular tarafından kullanılmayan Yavuz Selim Sahası'nı yeniden canlandırmayı hedefliyor. Erdem, projenin, hem Büyükşehir hem de Ortahisar Belediye Başkanlarıyla işbirliği içinde yürütüleceğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber