Trabzon’da “Aşını ol ki sevdiklerinle şarkı söyle” etkinliği

Trabzon’da aşıya farkındalık projesi kapsamında konser öncesi etkinlik

Trabzon’da “Aşını ol ki sevdiklerinle şarkı söyle” etkinliği

Trabzon’da gerçekleşen Cem Adrian konseri öncesi aşıya karşı bilinçlendirme yapıldı.

Trabzon’da dün Cem Adrian konseri gerçekleştirildi.

Kanser hastaları ve kronik hastaların tedavisinin aksamaması için aşı kampanyalarına büyük destek veren Doç. Dr. Eda Küçüktülü konser girişinde Tonya Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Dr. Serpil Topuz Atasoy aşı konusunda konser girişinde bilinçlendirme sohbetleri yaptılar.

Etkinlik sonrası yapılan açıklamada “Covid-19 Pandemisiyle mücadelede, en önemli silahlarımızdan biri olan aşıya dikkat çekmek ve bu konuda farkındalığı arttırmak amacıyla 24.09.2021 tarihinde, hayal kahvesinde yapılan Cem ADRİAN konserinde “AŞINI OL Kİ SEVDİKLERİNLE ŞARKI SÖYLE” sloganı ile halka mesaj verilmiştir. Bu başarılı sosyal sorumluluk projesine duyarlılık göstererek katkıda bulunan ülkemizin değerli sanatçısı CEM ADRİAN’A ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Toplumsal bağışıklığı elde edebilmek ve mavi kategoride buluşmak için tüm halkımızı aşıya davet ediyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber