Trabzon’da abart egzoz avı sürüyor! 7 araç daha men edildi

Trabzon’da polis ekiplerinin abart egzoz kullanan araçlara yönelik uygulamaları sürüyor.

Trabzon’da abart egzoz avı sürüyor! 7 araç daha men edildi

Trabzon’da abart egzoz kullanarak gürültü yapan araçlara yönelik uygulamalar devam ederken dün (08.09.2021) gece saatlerinden itibaren 7 araç yapılan denetimler sonucunda trafikten men edildi.

Edinilen bilgiye göre Ortahisar İlçesi Ayasofya kavşağında bir araç, Su kuyuları kavşağında bir araç, Sahil yolu Giresun istikametinde yapılan denetimlerde 2 araç, Yıldızlı Mahallesinde iki araç ve Akoluk mevkiinde 1 araç olmak üzere toplamda 7 araç durduruldu.

Araçlar üzerinde yapılan denetimlerde abart egzoz kullanarak çevreye rahatsızlık verdikleri, yaylarının kesik olduğu ve ekstra ışık kullandıkları tespit edilen araçlara para cezası uygulandı. Araçlar trafikten men edildi.

ÖZEL APARAT TAKMIŞ

Uygulamada durdurularak kontrol edilen bir araçta ise egzoza, istenildiği zaman sesin kesilmesini sağlayan özel bir aparat takıldığı polislerin araç altını kontrol ederek tespit edildi.

Trabzon’da abart egzoz avı sürüyor! 7 araç daha men edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber