Trabzon'da 9 yaşındaki çocuk yorgun mermi ile yaralanmıştı! O maganda tespit edildi

Trabzon'da geçtiğimiz hafta bir yorgun mermi vakası daha yaşanmış, 9 yaşındaki çocuk yaralanmıştı. Yaralanan çocuğun faili jandarma tarafından tespit edildi.

Trabzon'da 9 yaşındaki çocuk yorgun mermi ile yaralanmıştı! O maganda tespit edildi

Trabzon’da geçtiğimiz hafta yorgun merminin isabet ettiği çocuk yaralanmıştı.

Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Uğurlu Mahallesi'nde sokakta yürüyen 9 yaşındaki A.Y. aniden yere düştü.

Trabzon'da 9 yaşındaki çocuk yorgun mermi ile yaralanmıştı! o maganda tespit edildi Yakınları tarafından çağrılan ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun göğüs bölgesinde mermi çekirdeği tespit edildi.

Yorgun mermi ile yaralandığı belirlenen çocuğun tedavisi aynı hastanede sürerken polis ekiplerinin olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında maganda kurşunu ile yaralanan A.Y’nin faili tespit edildi.

Olayla ilgili yapılan incelemeler sonucunda şüpheli H.Ş. (32/E) yakalanarak hakkında adli işlemler başlatıldı.

Trabzon'da 9 yaşındaki çocuk yorgun mermi ile yaralanmıştı! O maganda tespit edildi

Jandarmadan gelen açıklama ise şu şekilde;

"Trabzon İl J.K.lığı koordinesinde 2022 yılında başlatılan ve tüm Türkiye’de ses getiren “Mutluluğa Kurşun Sıkma” kampayasına kulak vermeyen magandalar tarafından düğünde silahla ateş edildiği tespit edilmiştir.

Düğün bölgesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Jandarma Kriminal Şube Müdürlüğünce atış bölgesinde bulunan 16 şahıstan atış artığı tespiti için svap alınmış atış yaptığı tespit edilen H.Ş. (32/E), H.N. (62/E) silahlarına balistik inceleme için C.Savcısının talimatı ile el konulmuştur.

Trabzon İl J.K.lığınca kurye görevlendirilerek bulguların vakit kaybetmeden incelenmesi ve olayın aydınlatılması için Ankara Jandarma Kriminal Daire Başkanlığına delilleri aynı gün götürmüştür.

Bulgular üzerinde ivedilikle İncelemeye başlayan Jandarma Kriminal Daire Başkanlığınca silahlar, atış artıkları, düğün bölgesinde toplanan kovanlar ve mağdur A.Y. (9/E) vücudundan çıkarılan çekirdek üzerinde incelemeye başlanmıştır.

Yapılan incelemeler sonucu mağdur çocuğun sırtından çıkarılan çekirdek ile H.Ş. (32/E) isimli şahısın silahını eşleşmesi üzerine Jandarma Kriminal Daire Başkanlığınca Uzmanlık Raporu hazırlanarak Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmiştir.

Trabzon C.Başsavcılığı alınan talimat gereği Şüpheli H.Ş. (32/E) yakalanarak adli işlemlere başlanılmıştır.

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler