Trabzon’da 9 mahallede su yok! İşte geleceği saatler

Trabzon’un farklı ilçelerinde içmesuyu şebeke arızaları nedeniyle birçok mahallede gün boyu su kesintisi yaşanıyor; ekipler arızaları gidermek için sahada çalışmalarını sürdürüyor.
Trabzon’da 9 mahallede su yok! İşte geleceği saatler

Trabzon’un çeşitli ilçelerinde ana şebeke ve içmesuyu hattı arızaları nedeniyle 6 Ağustos Çarşamba günü boyunca birçok mahallede su kesintileri yaşanıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ekiplerin arızalara müdahale ettiği ve çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kesintiler İlçelere Göre Şu Şekilde:

Ortahisar – Akyazı Mahallesi:
Ana şebekedeki arıza nedeniyle 12.00 ile 19.00 saatleri arasında mahallenin bazı bölümlerine su verilemeyecek.

Maçka – Yazılıtaş Mahallesi:
Şebeke hattındaki sorun nedeniyle 11.30 – 14.30 saatleri arasında su kesintisi uygulanacak.

Akçaabat – Demirci Mahallesi:
İçmesuyu şebekesindeki arıza nedeniyle saat 11.00’den 13.00’e kadar su verilemeyecek.

Arsin – Dilek, Nuroğlu ve Yeşilyalı Mahalleleri:
Sabah saat 10.30’da başlayan kesintinin, 13.00’e kadar sürmesi bekleniyor.

Arsin – Yeni ve Cumhuriyet Mahalleleri:
Arıza nedeniyle bu bölgelerde su kesintisi 10.00 ile 15.00 saatleri arasında devam edecek.

Beşikdüzü – Fatih Mahallesi:
Şebeke hattındaki sorun nedeniyle 08.30 – 13.00 saatleri arasında su akışı sağlanamayacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.