| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 04 Şubat 2025 22:51

Trabzon'da 63 işletme denetimler sonrası kapandı!

rabzon'un Çaykara ilçesindeki 63 işletme, tespit edilen çeşitli eksiklikler dolayısıyla kapatıldı.

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'ün de yer aldığı Trabzon'un Çaykara ilçesindeki 63 işletme, tespit edilen çeşitli eksiklikler dolayısıyla kapatıldı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, güvenli ve sürdürülebilir turizm için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca turizm işletmelerinde gerekli incelemenin yapıldığını ifade eden Tok, bu kapsamda 169 işletmenin turizm işletme belgesi olmadığını ya da evraklarında eksiklik bulunduğunu kaydetti.

Eksikleri tespit edilen otel ve pansiyon gibi işletmelerden 63'ünün bugün itibarıyla kapatıldığını belirten Tok, diğer işletmelerin de kapatılacağını vurguladı.

Başkan Hanefi Tok, "Sanırım kış sezonu sonuna kadar vatandaşlar, eksiklerini tamamlarlar ve Bakanlığımızdan belgelerini alırlar." dedi.

Kaynak: AA

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

R
Reisssssss
1 yıl önce

Makamlar bu güne kadar görevini savsakladığı için bir yaptırım yokmu? Otel yanıncamı aklımıza geldi..makamlarda oturan ve görev yetki ilişkisini kırıp ahbap çavuş duruşuyla durumu idare etmeleri hangi kanunun hangi baş alt kuralını ihlal ediyor..bu şekliyle bizi bırakmışlar kaderin eline gidiyoruz..bakanlık valilik artık her kimse görevini yapmayan koltuk sahiplerine görev ve sorumluluklarını savsaklanmadan en azından bir disiplin cezası vermelidir saygılar

S
Salih
1 yıl önce

Yani nerdeyse hepsi usulsüz

E
efraim burada
1 yıl önce

unutulur hepsi unutulur. yaza kadar hepsi açar.

M
MEHMET ATASOY
1 yıl önce

tapulu fındık bahçeme yerleştirdiğim 21 m2 konteynerime belediye yapmadığı eziyet kalmamışken,(bütün mekanık ve elektrik projelerimi yaptırdığım halde) 4800 tl ceza ödediğim bir ortamda.169 tane işletme usulsüzlük tespit edilmiş.vaaaayyyyyy be ne büyük başarı.