Trabzon’da 3 ayrı noktada uyuşturucu ele geçirildi! Mücadele sürüyor

Trabzon’da 3 farklı noktada yapılan çalışmalarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Trabzon’da 3 ayrı noktada uyuşturucu ele geçirildi! Mücadele sürüyor

Haber61 - Haber Servisi / Trazon İl emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Of İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda bir ikametin terasında Hint Keneviri yetiştirildiği tespit edilmesi üzerine bahse konu ikamette yapılan aramada 3 Kök Hint Keneviri, 42 gr. Hint Keneviri Yaprağı ele geçirildi.

Motosikletli Polis Timi Amirliğince Ortahisar ilçesi Yenicuma Mahallesinde civarında yapılan çalışmalarda durdurulan bir araç içerisindeki şahsın üzerinden ise 2.12 gr. Kubar Esrar maddesi ele geçirildi.

Ayrıca Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Sahil güzergahında yapılan çalışmalarda, bir araç içerisinde ve 2 şahsın üzerinde yapılan aramada ise 2 parça halinde 2.24 gr. Metamfetamin, Bir miktar Kokain, Bir miktar Kubar Esrar, Tek parça halinde Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 1 adet Ecstacy Hap, 1 adet Hassas Terazi, Kapalı ortamda Hint Keneviri yetiştirmeye yarayan çok sayıda aparat ele geçirildi.

Uygulamaların aralıksız süreceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber