Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 14 Eylül 2026 08:46

Trabzon'da 24 mahallede elektrik kesintisi! 8 saati bulacak

Trabzon’da 14 Eylül 2026 Pazartesi günü yatırım ve bakım çalışmaları nedeniyle çok sayıda mahallede elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintiler bazı bölgelerde gece saatlerinde başlarken, bazı mahallelerde 17.00’ye kadar sürecek.

Trabzon’da elektrik dağıtım şebekesinde gerçekleştirilecek yatırım ve işletme bakım çalışmaları kapsamında 14 Eylül Pazartesi günü çeşitli ilçelerde planlı elektrik kesintileri yapılacak. Kesintiler Maçka, Dernekpazarı, Çaykara, Akçaabat, Araklı, Arsin, Of, Sürmene, Hayrat ve Ortahisar ilçelerindeki mahalleleri kapsıyor.

Çalışmaların niteliğine göre kesinti saatleri ilçelere ve mahallelere göre değişiklik gösterecek. Bazı bölgelerde elektrik kesintisi kısa süreli olurken, bazı mahallelerde gün içinde yaklaşık 7-8 saatlik kesinti yaşanacak.

MAÇKA VE DERNEKPAZARI’NDA KESİNTİ

Maçka ilçesinde Üçgedik Mahallesi'nde yatırım çalışması nedeniyle 09.30 ile 16.30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Dernekpazarı ilçesine bağlı Taşçılar Mahallesi'nde ise işletme bakım çalışması kapsamında 09.30-16.30 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

ÇAYKARA’DA ÇOK SAYIDA MAHALLE ETKİLENECEK

Çaykara ilçesinde işletme bakım çalışmaları nedeniyle Çambaşı, Eğridere, Taşören, Ulucami, Yeşilalan, Çayıroba, Derindere ve Uzuntarla mahallelerinde 09.30 ile 16.30 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Çaykara'nın Ataköy Mahallesi'nde ise yatırım çalışması nedeniyle kesinti 09.00 ile 17.00 saatleri arasında uygulanacak.

AKÇAABAT’TA FARKLI SAATLERDE KESİNTİ

Akçaabat ilçesinde Esentepe Mahallesi'nde yatırım çalışması nedeniyle 09.30-16.30 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Tütüncüler Mahallesi'nde ise işletme bakım çalışması kapsamında 09.30 ile 11.30 arasında kesinti uygulanacak.

Dürbinar ve Sarıtaş mahallelerinde 04.00-06.00 saatleri arasında, Kavaklı ve Meşeli mahallelerinde ise 00.30-01.30 saatleri arasında işletme bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi planlandı.

ARAKLI VE ARSİN’DE ELEKTRİKLER KESİLECEK

Araklı ilçesinde Bahçecik, Erikli, Kaya içi ve Sulakyurt mahallelerinde 09.30-16.30 saatleri arasında işletme bakım çalışması gerçekleştirilecek.

Arsin ilçesine bağlı Yeşilyalı Mahallesi'nde ise yatırım çalışması nedeniyle 09.00 ile 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

OF VE SÜRMENE’DE PLANLI ÇALIŞMA

Of ilçesinde Cumapazarı ve Erenköy mahallelerinde yatırım çalışması nedeniyle 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Sürmene ilçesinde Üstündal, Ormanseven ve Dirlik mahallelerinde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında yatırım çalışması gerçekleştirilecek.

HAYRAT VE ORTAHİSAR’DA KESİNTİ

Hayrat ilçesinde Dağönü Mahallesi'nde yatırım çalışması nedeniyle 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Ortahisar ilçesinde İncesu Mahallesi'nde ise işletme bakım çalışması kapsamında 09.00 ile 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Planlanan çalışmaların tamamlanmasının ardından söz konusu mahallelerde elektrik arzının yeniden sağlanması bekleniyor. Kesinti saatlerinde değişiklik yaşanabileceği için vatandaşların çalışmalar sırasında gerekli tedbirleri alması önem taşıyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!