Trabzon'da 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı!

Trabzon'da hakkında arama ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 13 şahıs yakalanarak ilgili adli infaz kurumuna teslim edildi.

Trabzon'da 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı!

Trabzon'da Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesindeki Aranan Şahıslar Büro Amirliği öncülüğünde, Havalimanı Şube Müdürlüğü, Yomra İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gülbahar Hatun ve Taksim Şehit Akın Çelebi Polis Merkezleri iş birliğiyle gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlardan aranmakta olan toplam 13 kişi yakalanarak adaletin karşısına çıkarıldı.

Yakalanan şahıslar arasında, hükümlü veya tutuklunun kaçması, uyuşturucu ticareti gibi ağır suçlardan 13 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan S.K., silahla tehdit ve kadına karşı şiddet suçlarından 2 yıl 9 ay hapis cezası bulunan O.B., ve bıçak veya diğer yasaklı aletlerin izinsiz satışı suçundan 3 ay hapis cezası alan A.A. gibi isimler öne çıkıyor. Ayrıca kişisel verileri hukuka aykırı şekilde ele geçirme, dolandırıcılık, mala zarar verme, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma gibi çeşitli suçlardan aranan diğer şahıslar bulunuyor.

Yakalanan şahıslar, işlemlerinin ardından ilgili ceza infaz kurumlarına teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber