Trabzon'da 11. Yeşilay Bisiklet Turu heyecanı! Bakan Uraloğlu da katıldı

Trabzon dahil 81 ilde Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi gerçekleştirildi.

Trabzon'da 11. Yeşilay Bisiklet Turu heyecanı! Bakan Uraloğlu da katıldı

Yeşilay’ın 2011 yılından bu yana organize ettiği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi, 5 Mayıs 2024 Pazar günü “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla düzenleniyor.

Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, Gençlik ve Spor Bakanlığınca Trabzon dahil Türkiye’nin tüm şehirlerinde eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.

Trabzon'da da Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleştiriyor. Bisiklet turuna Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da katıldı. Uraloğlu'nun yanı sıra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan da etkinlikte yer aldı.

trabzonda-bisiklet-turu-2.webp

Bakan Uraloğlu: "Güzel bir etkinlik temenni ediyorum"

Turun startı verilmeden önce açıklamalarda bulunan Bakan Uraloğlu, "Türkiye'de 81 ilde bu etkinlik başlıyor. Kalabalık bir katılımcımız var. Organizasyondan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Yeşilay Genel Başkanımız, İl Başkanımız ve Koordinatörümüze dee ayrıca teşekkür ederim. Yağmurlu güzel bir Karadeniz gününde güzel bir etkinlik temenni ediyorum" dedi.

Saat 10.30'da Beşirli Spor Kompleksi önünde başlayan bisiklet turu, 11.30'da Zağnos Vadisi'nde sona erecek.

trabzonda-bisiklet-turu-3.webp

trabzonda-bisiklet-turu-4.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler