Trabzon'a ne zaman kar yağacak? Trabzon'a kar yağacak mı?

Trabzon'da yaşayan vatandaşlar, "Bu yıl Trabzon'a kar yağacak mı?" "Trabzon'a ne zaman kar yağacak" gibi sorulara yanıt arıyor. Detaylar haberimizde.

Trabzon'a ne zaman kar yağacak? Trabzon'a kar yağacak mı?

Yurt genelinde hava soğurken, Trabzon'da sıcaklık dereceleri düştü. Meteorolojiden Trabzon için kar yağışı uyarısı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Trabzon, Rize, Artvin ve Giresun illeri için önemli bir hava durumu uyarısında bulundu.

Bugün akşam saatlerinden itibaren söz konusu illerde, 600 metre üzerindeki yüksek kesimlerde yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Havanın soğumasıyla birlikte yarın ilk saatlerden itibaren kar yağışlarının kıyı kesimler dahil olmak üzere, 100 metre üzeri yükseklerde de kuvvetli bir şekilde etkili olması ön görülüyor.

trabzon-kar-1.webp

Karla karışık yağmur ve kar yağışının bugün 18:00'den itibaren başlayabileceği belirtilirken, bu durumun yarın akşam saat 20:00'ye kadar devam etmesi bekleniyor. MGM, çığ tehlikesi, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini ifade etti.

Halkın kar yağışlarına karşı hazırlıklı olması ve güvenliği için gerekli tedbirleri alması önemle vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler