| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 23 Mayıs 2026 19:02

Trabzon’a gitmek isteyenler yolda kaldı! Karadeniz hattında yoğunluk

Kurban Bayramı öncesi memleket yoluna çıkan vatandaşlar, Ankara-Samsun kara yolunda yoğunluk oluşturdu. Özellikle Havza geçişinde Trabzon yönüne uzanan araç kuyrukları trafiği durma noktasına getirdi.

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen binlerce vatandaşın yola çıkmasıyla birlikte, Karadeniz Bölgesi’nin en kritik geçiş noktalarında trafik durma noktasına geldi. Özellikle Ankara-Samsun kara yolunda öğle saatlerinden itibaren etkisini artıran araç yoğunluğu, Trabzon istikametine seyreden sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Havza’da Trabzon Kuyruğu

Yaklaşan bayram öncesi memleket hasretiyle yollara dökülen tatilciler, Samsun-Ankara kara yolunda büyük bir yoğunluk oluşturdu. Karadeniz Bölgesi’nin adeta kalbi konumunda olan ve Trabzon, Samsun ile Ordu gibi illerin ana geçiş güzergahı üzerinde yer alan Havza ilçesinde araç kuyrukları metrelerce uzadı. Batı illerinden Trabzon istikametine gitmekte olan çok sayıda Karadenizli, bu noktada yoğun trafiğe takıldı.

Trafik Ekipleri Teyakkuzda

Bölgede yaşanan araç kalabalığı nedeniyle emniyet ve jandarma trafik ekipleri önlemlerini en üst seviyeye çıkardı. Ulaşımın aksamaması, kilit noktalarda duraksama yaşanmaması ve Trabzon yönüne giden sürücülerin güvenli şekilde seyahat edebilmesi için ekipler yoğun bir mesai harcıyor.

Kaynak: AA

Yorumlar (2)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

D
Davut
1 ay önce

23 yılda karadenize yol, tren yapmayan akpnin eseri

M
Mao
1 ay önce

Trafik ekipleri sadece ceza yazıyor. Sıkışan trafiği vatandaş kendi arasında kavga ederek açıyor. Köşe başlarında ağaç altlarında yeni teknolojiyi kullanarak cezalandırmaya devam.