Samsundan hareket etti! Trabzon'a 1076 yolcusuyla geldi
Sabah erken saatlerde Samsundan hareket eden Astoria Grande kruvaziyeri akşam saatlerine kadar Trabzon'da kalacağı belirtildi
Yayınlanma:
Türkiye'deki çeşitli limanlara uğrayan "Astoria Grande" adlı kruvaziyer, 1076 yolcusuyla Trabzon Limanı'na demir attı.
Samsun'dan sabah saatlerinde hareket eden 1200 yolcu kapasiteli, 193 metre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki 11 katlı kruvaziyer, Trabzon Limanı'na ulaştı.
Turistler, işlemlerinin ardından Trabzon'un tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret etmek ve alışveriş için limandan ayrıldı.
Bu yıl 19'uncu kez Trabzon Limanı'na gelen, 449 kişilik mürettebata sahip kruvaziyerin, akşam saatlerinde Rusya'nın Soçi kentine hareket edeceği belirtildi.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Trabzon