Trabzon’a 150 bekçi alınacak

Trabzon’da 3 ilçede görevlendirilmek üzere 105 bekçi alımı yapılacak.

Trabzon’a 150 bekçi alınacak

Haber61 - Haber Servisi - İçişleri Bakanlığı tarafından yeniden uygulamaya konulan Mahalle Bekçisi uygulaması Trabzon’da da hayata geçiriliyor.


Bu kapsamda Trabzon’da Ortahisar, Akçaabat ve Yomra ilçelerinde görevlendirilmek üzere 150 Çarşı ve Mahalle bekçisi alımı yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından açılan ilanda “772 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kanunu kapsamında Emniyet Hizmetleri Sınıfında Ortahisar İlçesi mülki sınırları içerisinde 110, Yomra İlçesi mülki sınırları içerisinde 10, Akçaabat İlçesi mülki sınırları içerisinde 30 kişi görevlendirilmek üzere Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacaktır. Aranan şartları taşıyan adaylar Öncelikle sözlü sınava tabi tutulacak olup, sözlü sınavından geçerli not alan adaylar yazılı sınava girmeye hak kazanacaktır. Yazılı sınav sonuçlarına göre ise asil ve yedek aday listesi belirlenecektir. İlçe sınırları içinde çalıştırılmak üzere alınacak adaylar İçin giriş sınavları Kaymakamlıkça ilçe merkezinde yapılacaktır. Valiliğin/Kaymakamlığın internet adresinden yapılacak tüm duyurular adaylar için tebligat niteliğinde olacağından, belirtilen resmi İnternet adreslerinin personel alım süresince takip edilmesi gerekmektedir. Alım sürecinin herhangi bir aşamasında başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşılan adayların işlemleri iptal edilecektir.” İfadelerine yer verildi.

İLANIN DETAYLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber