Trabzon Yomra Vakfı hizmet için kapılarını açtı!

Trabzon’da 8 ay önce temelleri atılan Yomra Vakfı hizmete açıldı.

Trabzon Yomra Vakfı hizmet için kapılarını açtı!

Trabzon’da merakla beklenen Yomra kalkınma ve dayanışma vakfı hizmete açıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,Yomra belediye başkanı mustafa bıyık, yomra kaymakamı Muhammet Öztabak, Chp milletvekili Sibel Suiçmez, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç,parti temsilcileri muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

yomravakfi1.jpeg

Yomra Vakfı Başkanı Yüksel Ayaz, açılışta yaptığı konuşmada, vakfın temel atma töreninden bu yana yaklaşık 50 destekçiyle bugünlere geldiğini belirtti. Binanın uzun yıllar hizmet vereceğine inandığını vurgulayan Ayaz, “Hizmet vermiş abilerime teşekkür ediyorum. yomraya gönül vermiş hemşerikerimizi iniaşşah bu bina içerisinde göreceğiz. hizmetlerimizin kalitesini arttıracağız. bu bina çatısında toplanacağız. 50 öğrenciye bırs vermeyei düşünüyoruz. Yomra’da her ay 1 eğitim semineri vereceğiz inşallah. bu eser herkesin ortak çalışmasıyla ortaya çıkmış bir eserdir.” şeklinde konuştu.

yomravakfi4.jpeg

Kurucu başkan rahmi boran ise “vakfımızın kurucu üyesi olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. yomrada güzel işler yapıldı.Elbette eksiklerimiz var. tüm amacımız yomralılara güzel bir alan bırakmaktur. burası yomraya katkı sağlayacak. yomralılara ve başkanımıza büyük görevler düşüyor. her aşamada yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. “ dedi

yomravakfi2.jpeg​​​​​​​

Yomra Belediye Başkanı Mustafa bıyık,açılışta bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek,”hayırsever insanların katkısıyla kısa sürece bu hale geldi. Kısa sürede de güzel sonuçlar alınacak. bu kadar insanın buraya ilgi göstermiş olması vakfa duyulan güveni gösteriyor. “ ifadelerini kullandı.

yomravakfi3.jpeg​​​​​​​

Murat zorluoğlu,” buraya gelirken böylesi muhteşem bir yapı beklemiyordum. Böyle bir eserin Yomraya kazandırılmasından çok mutluluk duyuyorum. taş ve ahşap birbirine sarılmış. Ortahisar ve Akçaabattan sonra yomra da büyüyor gelişiyor. Bu durumdan mutluluk duyuyorum. bu binayla beraber güzel işler yapılacaktır. Bizler de destek vermeye devam edeceğiz. Bugüne kadar hizmet etmiş olana herkese teşekkür ediyorum.

Yoğun katılımın sağladığı tören, açılış kurdelesinin kesilmesiyle sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber