Trabzon yeni yıla yağışla girdi! 03 Ocak 2024 Trabzon hava durumu

Trabzon’da hafta ortasına doğru başlayan yağışlar sonrası vatandaşlar hava durumunu merak etmeye başladı. İşte Trabzon’un 5 günlük hava durumu…

Trabzon yeni yıla yağışla girdi! 03 Ocak 2024 Trabzon hava durumu

Trabzon’da yeni yılın ilk yağmurları yağmaya başladı. Yılbaşı sonrası daha sakin ilerleyen hava durumu, bugün itibariyle yerini yağışlara bıraktı.

Peki Trabzon’da bu yağışlı hava ne kadar devam edecek? İşte cevabı…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava tahmin raporunu yayınladı.

Yayınlanan raporda ülke genelinde hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğinin tahmin edildiği bildirildi.

RİZE VE ARTVİN KIYILARI İÇİN UYARI

Rize çevreleri ve Artvin kıyılarında beklenen yağışların, bu sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olması beklenirken MGM, yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini ifade etti.

TRABZON’DA HAVA DURUMU NASIL?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yayınladığı saatlik tahminde bugün (03 Ocak 2024 Çarşamba) 09:00-12:00 saatleri arasında yağışlı beklenirken sıcaklığın da 14 derece beklendiğini, 12:00-15:00 saatleri arasında yağışlı ve 13 derece, 15:00-24:00 saatleri arasında ise yağışlı ve sıcaklıkların 11 derece olmasını beklediklerini açıkladı.

TRABZON’DA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU?

03 Ocak Çarşamba günü yağışlı olması beklenen hava tahmin raporunda sıcaklıkların en düşün 10, en yüksek 14 derece olması beklendiği,

04 Ocak Perşembe günü yağışlı olması beklenirken en düşük hava sıcaklığının 10, en yüksek ise 16 olması beklendiği,

05 Ocak Cuma günü ise kuvvetli sağanak yağış beklenirken en düşük sıcaklığın 10, en yüksek sıcaklığın da 15 derece olması beklendiği,

06 Ocak Cumartesi günü parçalı bulutlu olması beklenirken en düşük sıcaklığın 8, en yüksek sıcaklığın da 15 derece olması beklendiği,

07 Ocak Pazar günü parçalı bulutlu olması beklenirken en düşük sıcaklığın 9, en yüksek sıcaklığın 18 derece olması beklendiği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 5 günlük hava tahmin raporları arasında yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler