Trabzon ve Rize basını iftar sofrasında buluştu

Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi, Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde Trabzon ve Rize basınını iftar programında bir araya getirdi.
Trabzon ve Rize basını iftar sofrasında buluştu

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak karşılaşma öncesinde Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında, Trabzon ve Rize’den çok sayıda gazeteci aynı sofrada buluştu.

Meslektaşlar aynı sofrada bir araya geldi

Trabzonspor - Çaykur Rizespor maçı öncesinde gerçekleştirilen organizasyonda spor basınının temsilcileri iftar yemeğinde bir araya geldi. Samimi bir atmosferde geçen programda, iki kentin gazetecileri Ramazan ayının manevi iklimini paylaşırken mesleki dayanışmanın da güzel bir örneğini ortaya koydu.

Ev sahipliğini TSYD Trabzon Şubesi yaptı

Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Trabzon ve Rize’den çok sayıda basın mensubu katıldı. Organizasyona destek veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Trabzonspor Kulübü’ne teşekkür edildi.

Selçuk Kılıç’tan dostluk vurgusu

Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç da yaptığı kısa değerlendirmede iki şehir arasındaki dostluğa dikkat çekti. Kılıç, “Trabzon ile Rize, sadece saha içinde rekabet eden iki komşu şehir değil; aynı kültürü, aynı değerleri paylaşan kardeş şehirlerdir. Bugün burada aynı sofrada buluşmamız, sporun birleştirici gücünü ve mesleki dayanışmamızı göstermesi açısından çok kıymetli. Dostluk ve kardeşlik ikliminin her zaman sahadaki rekabetin önünde olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik mesajları verildi

İftar programı, karşılaşma öncesinde basın camiası arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajlarının verilmesiyle sona erdi.

Kaynak:Haber Bülteni

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.