Trabzon ve çevre illerde Ramazan boyunca her gün 6 bin kişiye iftar verilecek

Trabzon ve çevre illerde, hayırseverlerin katkılarıyla Ramazan ayı boyunca 6 bin kişiye iftar yemeği verilecek.

Trabzon ve çevre illerde Ramazan boyunca her gün 6 bin kişiye iftar verilecek

Vakıf sahipleri ve hayırseverler Ramazan ayı boyunca Doğu Karadeniz'de 6 bin kişiye iftar verecek

Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü Trabzon, Giresun, Rize, Gümüşhane ve Artvin illerinde Ramazan ayı boyunca iftar sofraları kurarak vakıf sahiplerinin ve hayırseverlerin vatandaşlarla buluşmalarına vesile olacak.

Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Dr. İsmet Çalık, vakıf iftarlarının bölgedeki tüm illerde Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyledi.

Çalık “Gerek ecdadın kurmuş olduğu ve yönetimi ve temsili Genel Müdürlüğümüzde bulunan mazbut vakıfların hayır şartlarının gerçekleştirilmesi gerekse Medeni Kanun’a göre kurulmuş yeni vakıflarımızın ve katkıda bulunmak isteyen hayır sahiplerinin vatandaşlarımızla buluşmasına aracılık etmek adına düzenlenecek vakıf iftarlarımız bölgemizdeki tüm illerde Ramazan ayı boyunca devam edecektir. İftarlarımız her gün Giresun Üniversitesinde iki 500, Gümüşhane Üniversitesinde bin 200, Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde 2 bin öğrenicimiz ile Trabzon Öğretmenevinde 200, Artvin Öğretmenevinde de 100 kişilik organizasyonlar şeklinde olacaktır. Toplam günlük 6 bin vatandaşımıza, ulaşacağımız iftar sofraları ile vakıf sahibi ecdadın hayrına vesile olunmaya çalışılacaktır. Şimdiden soframıza katılanlara ve destek veren hayır sahiplerine şükranlarımızı sunuyoruz“ ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber