Trabzon Valisi Yıldırım'ı Almanya'ya davet ettiler

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Yıldırım’ın bu kez misafirleri Almanya’da yaşayan Trabzonlu gurbetçi hemşeriler oldu.

Trabzon Valisi Yıldırım'ı Almanya'ya davet ettiler

Almanya Düren Karadenizliler Derneği Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Feyzullah Yurtsever ile Bielefeld Karadenizliler Derneği Başkanı Burhanettin Aydın Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret ettiler.

BABACAN TAVRI BİZİ MUTLU ETTİ
Almanya’da yaşayan çok sayıda Trabzonlu ve Karadenizli hemşerilerin selamlarını getirdiklerini belirten Almanya Düren Karadenizliler Derneği Başkanı Feyzullah Yurtsever “Değerli valimizin yeni görevi hayırlı olsun. Kendisi hem Trabzonlu hem de fanatik bir Trabzonspor taraftarı. Babacan ve samimi tavrı ile bizi ağırladı. Çok mutlu olduk” dedi.

ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ
Her yıl olduğu gibi bu senede Almanya’da hemşeri buluşması ve yayla şenlikleri düzenleyeceklerini belirten Almanya Bielefeld Karadenizliler Derneği Başkanı Burhanettin Aydın’da “Trabzon Valimizi Almanya’da aramızda görmek isteriz. Kendisini davet ettik İnşallah katlım sağlayacak. Gurbetçiler olarak birlik ve beraberliğimizi sağlama noktasında çalışmalarımız sürecek” dedi.

GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURDULAR
Almanya’da faaliyet gösteren Karadenizli Derneklerin birleşerek Federasyon kurma çabası içinde olduğunu belirten Feyzullah Yurtsever “Biz hem gurbette dayanışma içindeyiz hem de oradaki vatandaşlarımızı ve yabancılarımız geziler düzenleyerek Karadeniz Bölgesi ile buluşturuyoruz. Bu sayede Almanya ve Türkiye arasında Gönül köprüleri kuruyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler