Trabzon Valisi Yıldırım'dan KTÜ'ye ziyaret!

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Trabzon Valisi Yıldırım'dan KTÜ'ye ziyaret!

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım KTÜ'yü ziyarette bulundu.

Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon’a atanan Vali Aziz Yıldırım’ı ağırladı. Ziyarette, üniversite-şehir birlikteliği konusu ele alındı

Cumhurbaşkanı Valiler Kararnamesi'yle Tekirdağ Valiliği'nden Trabzon Valiliği'ne atanan Aziz Yıldırım, Üniversiteye iade-i ziyaret gerçekleştirerek Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ile bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Prof. Dr. Akif Cinel, Prof. Dr. Cemil Rakıcı hazır bulundu. Trabzon Valisi Aziz YILDIRIM’a üniversite hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Çuvalcı, üniversite olarak şehirle iç içe olduklarını belirterek, “Şehrimizle bütünleşmiş bir kurumuz. Bu çerçevede Senato kararıyla 2021 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Şehir İş Birliği Komisyonu kurduk. Buradaki amacımız şehirle bütünleşerek iş dünyası, kurum, kuruluşlar ve diğer paydaşlarla iş birliği yapılması ayrıca ilişkilerin geliştirmesine katkı sağlanmasıydı. Komisyonumuz bu birlikteliği başarıyla sağladı. Biz de bu yöndeki çalışmalarımıza üzerine koyarak devam ediyoruz. Şehir ve üniversite dayanışmasını çok önemsiyoruz” dedi.

Trabzon Valisi Yıldırım'dan KTÜ'ye ziyaret!

Vali Aziz Yıldırım, Yeni Akademik Yıl Öncesi Başarı Diledi

Vali Yıldırım ise tesisleri, imkanları, tarihi ve akademik kadrosuyla üniversitemizin güçlü bir yapıya sahip olduğuna dikkat çekerek, KTÜ ve Trabzon dayanışmasının artarak devam etmesini temenni etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Çuvalcı’dan yeni akademik yıl hakkında bilgi alan Yıldırım, kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla üniversitemiz yönetimine teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Ziyaret, fotoğraf çekimiyle son buldu.

Trabzon Valisi Yıldırım'dan KTÜ'ye ziyaret!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber