Trabzon Valisi Yıldırım açıkladı! Trabzon'da Şubat ayında kaç kaza oldu?

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, kentte Şubat ayında yaşanan trafik kazalarıyla ilgili olarak bilgiler verdi.

Trabzon Valisi Yıldırım açıkladı! Trabzon'da Şubat ayında kaç kaza oldu?

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon'da Şubat ayı içerisinde meydana gelen trafik kazalarıyla ilgili olarak bilgiler aktardı.

Kurallara uyulması halinde kaza sayılarının azalacağını ifade eden Vali Yıldırım, "Jandarma ve emniyet bölgesinde güvenli trafik sağlanması adına devamlı kontroller yapılıyor" dedi.

Şubat ayında 340 trafik kazası

Trafik kurallarına uyulması yönünde çağrıda bulunan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, "Şubat'ta 340 trafik kazası meydana geldi. 142 tanesi yaralamalı, 2 tanesi de ölümlü kaza. Diğerleri ise maddi hasarlı kazalar. Maddi hasarlı diye geçiştiremeyiz. Bunlar da insanları üzmekte. Lütfen kurallara riayet gösterelim. İl genelinde Şubat ayında 3400 öğrenciye ve 1900 sürücüye trafik konusunda eğitim verildi. 450 kahvede broşür dağıtıldı" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler