Trabzon Valisi Yavuz basınla buluştu

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Basın mensupları ile bir araya geldi.

Trabzon Valisi Yavuz basınla buluştu

Trabzon valisi yücel yavuz trabzonda görev yapan medya patronları ve çalışanları ile panagia otelde düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Trabzon Vali Yücel Yavuz, kent içinde özellikle şık ve kavşaklarda yola atlayan Suriyeliler ve diğer yabancı uyruklu dilenciler konusunda talimat verdiğini açıkladı.

Yavuz; "Suriyeli demek istemiyorum ama komşu ülkeden gelen misafirlerimiz diyelim. Trafik ışıklarında büyükşehirlerin heryerinde var Trabzon'da da var. Son dönemde azaldığını görüyorsunuz. Detaya girmeyeceğim. Mevzuatına baktığımız belli kuralları uygulamamız gerekiyor. Mevzuatı dikkate almaz hem vicdanen hemde hukuken hemde insan hakları boyutunda riskli durumdur. Ama asla müsade etmem. Sebebi kaynağında çözemek lazım. Hareketle bana bir net çözün bulun talimatını verdik. Emniyet teşkilatımız çalışıyor. Ayrıca göç il müdürlüğümüz çalışıyor. Yakında düzenleme yapılacak. Ortadan tamamen kalkması için gerekli çalışmaları yapıyoruz" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber