Trabzon Valisi Ustaoğlu açıkladı! Trabzon’da koronavirüs salgınında son durum

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Trabzon Valisi Ustaoğlu açıkladı! Trabzon’da koronavirüs salgınında son durum

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Trabzonspor - Galatasaray karşılaşmasının seyircisiz oynanması ile alakalı konuşan Ustaoğlu “Buruk bir heyecan yaşıyoruz. Maçın heyecanı seyirci ile olur. İnşallah bir an önce ülkemiz bu illetten kurtulur da normal hayata hep birlikte döneriz. Maçları da böyle seyircimizle beraber şölen havası içerisinde izleriz. Ben de bugün her iki takıma da başarılar diliyorum.” Dedi.

Koronavirüs salgınında Trabzon’daki son durum hakkında da bilgiler veren Ustaoğlu “Vatandaşlarımız kurallara uyuyor. Pandemiden dolayı kurallara uymayanlara uyguladığımız cezaları da sizlerle paylaşıyoruz. Şuana kadar bize intikal eden her hangi bir sıkıntı yok. İnşallah vatandaşımız da bu çağrılara riayet ederek bu sıkıntıdan kurtuluruz. “ dedi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu “Yaklaşık 3 hafta önce Trabzon için Sağlık Bakanlığımızın da paylaştığı tehlike çanlarının çaldığı bir süreci yaşamıştık. Belediye Başkanımız ve İl sağlık müdürümüzle yaptığımız bir toplantı vardı. Sağlık Bakanımızın alınmasını istediği bir takım ilave tedbirler vardı. Filyasyon ekibimizi artırdık. İlave araç desteği aldık. Vatandaşlarımıza yapılan uyarıların da karşılık bulmasıyla iki hafta içerisinde Trabzon’daki vaka sayısında ciddi bir düşüş gözlemliyoruz. Vatandaşımız da biraz daha dikkat ederse, yılbaşından sonra iyice minimize edilmiş, normal yaşama geçecek bir süreci biz de temenni ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber