Trabzon Valisi olayın detaylarını Haber61’e açıkladı

Haber61 Haber Merkezi - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz şehit polis memuru Soner Yıldırım’ın şehit olduğu olayla ilgili detayları anlattı. Vali Öz haber61’e yaptığı açıklamada, “Yol uygulaması yapan ekibimiz, karşı yönden gelen aracı durduruyorlar. O an pat

Trabzon Valisi olayın detaylarını Haber61’e açıkladı
Haber61 Haber Merkezi - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz şehit polis memuru Soner Yıldırım’ın şehit olduğu olayla ilgili detayları anlattı. Vali Öz haber61’e yaptığı açıklamada, “Yol uygulaması yapan ekibimiz, karşı yönden gelen aracı durduruyorlar. O an patlatıyorlar aracı.. Arkadan gelen araçla beraber çatışma çıkıyor. 2 şehidimiz ve 5 yaralımız var. Teröristlerden de ölü ele geçirdiğimiz var. Bu süreçte şehitlerimizden birisi Soner Yıldırım. Merkez Soğuksu’da oturan bir ailemiz. Bir kısmı ailesinin Tonya’da köyünde diğer merkezde.
 
Acımız var şehidimiz var. Ailesine milletimize sabır diliyoruz.  Şehidimizin gelmesiyle ilgili konu ailesiyle paylaşılacak. Önümüzdeki saatlerde… Tekrar başsağlığı diliyoruz. Birlikteliğimizi devam ettirmeliyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber