Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'dan Beşikdüzü ilçesine ziyaret

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım Beşikdüzü ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'dan Beşikdüzü ilçesine ziyaret

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım; Beşikdüzü ilçesinde Kaymakam Ferhat Vardar'ı, Belediye Başkanı Ramis Uzun'u ziyaret etti. Daha sonra ise Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde buludu.

Beşikdüzü Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Yıldırım'ı Kaymakam Ferhat Vardar ve Kaymakamlık personeli karşıladı. Burada bir toplantı yapan Vali Aziz Yıldırım, brifing alarak ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Ferhat Vardar ve ilgili Kurum Amirlerinden bilgi aldı. Sonrasında Beşikdüzü Belediyesi ziyaret edilerek Belediye Başkanı Ramis Uzun’dan ilçede yürütülen belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

vali-yildirim-besikduzu-ziyaret-2.jpg

Son olarak Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Vali Aziz Yıldırım, Kaymakam Ferhat Vardar, Ak Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç ve Belediye Başkanı Ramis Uzun ile birlikte yapımı devam eden İdari Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu. Buradaki ziyaretinde istihdama katkı sağlayan şofben, elektrikli ısıtıcı ve implant (Medikal Malzeme) üretimi yapan firmaları gezen Vali Yıldırım yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

vali-yildirim-besikduzu-ziyaret-1.jpg

vali-yildirim-besikduzu-ziyaret-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler