Trabzon Valiliği'nde Bylock gözaltısı

FETÖ/PDY şüphelisi Trabzon Valiliği'ne gidince Bylock şüphesinden gözaltına alındı.

Trabzon Valiliği'nde Bylock gözaltısı

Haber61 / Haber : Şükrü Üçüncü - FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Kanun Hükmünde Kararname (KHK)  ile görevden uzaklaştırılan ve daha sonra ihraç edilen öğretmen O.K. bugün yurt dışı çıkış izni almak üzere gittiği Trabzon Valiliği OHAL bürosunda hakkında Bylcok kullanıcısı olduğu gerekçesi ile gözaltına alındı.
 

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; bugün Trabzon Valiliği'nde bulunan OHAL bürosuna giden O.K. burada izin kağıdı alarak yurt dışına çıkmak istedi. 15 Temmuz öncesinde öğretmen olarak görev yapan O.K. hakkında arama kararı olduğunu burada öğrendi. Yapılan incelemede şahsın Bylock kullanıcısı olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan O.K. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şubesine sevk edildi. Şahsın soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber