Trabzon Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri olay yeri incelemesi yaptı

Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, gazetecilerin olay anında nasıl davranması gerektiğini uygulamalı olarak öğrendi.

Trabzon Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri olay yeri incelemesi yaptı

Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ilginç bir etkinlikte buluştu.

Proje Koordinatörlüğünü Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şule Yüksel Özmen, proje yürütücülüğünü Necdet Bozali’nin yaptığı etkinlik, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

trabzon-universitesi-gazetecilik-bolumu-ogrencileri-olay-yeri-incelemesi-yapti-001.jpg

Üniversite kampüsünde gerçekleştirilen ve olay yeri inceleme araçlarının hazır bulunduğu etkinlikte, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünde görev yapan Komiser Fatih Mazlum, bir gazetecinin olay anında neler yapması gerektiği konusunda uygulamalı olarak bilgilendirdi.

Oldukça faydalı olduğu gözlemlenen etkinlikte, gazeteci adayları Komiser Mazlum’a merak ettikleri konularda da sorular yöneltti.

trabzon-universitesi-gazetecilik-bolumu-ogrencileri-olay-yeri-incelemesi-yapti.jpg

BOMBA ARAMA KÖPEĞİ LOKİ’YE YOĞUN İLGİ
Bomba arama köpeği Loki’nin de yer aldığı olay yeri inceleme etkinliği gerçeğini aratmadı. Diğer bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de katıldığı etkinlikte Loki ilgi odağı oldu.

Öğrenciler Loki’yi hem sevdi hem de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Birçok alanda uygulamalı eğitim çalışmalarına önem veren Trabzon Üniversitesinde gerçekleştirilen sıra dışı proje, öğrencilerden tam not aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler