Trabzon Üniversitesi Erasmus+ KA131 konsorsiyum projesi kabul edildi

Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) Erasmus+ KA131 Konsorsiyum Projesi, hibe desteği almaya hak kazandı.

Trabzon Üniversitesi Erasmus+ KA131 konsorsiyum projesi kabul edildi

Trabzon Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin konsorsiyum lideri olduğu, 2023 yılı başvuru döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği- KA131 (Programla İlişkili Ülkeler ve Programla İlişkili Olmayan Ülkeler ile Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği) proje başvurusu 70 bin 450 Euro bütçe ile desteklenecek.

Atatürk Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin konsorsiyum üyesi oldukları proje kapsamında hem Trabzon Üniversitesi öğrencilerinin hem de öğretim elemanlarının faydalanabileceği proje ile toplamda uluslararası 34 hareketliliğin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Konsorsiyumdaki bu hareketlilikler personel ders verme hareketliliği, personel eğitim alma hareketliliği ve öğrenci staj hareketliliğinden oluşuyor.

Başvuru sahibi TRÜ UZEM Müdürü Doç. Dr. Ali Kürşat Erümit, projenin kabulü vesilesiyle desteklerinden dolayı Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’ya teşekkürlerini iletti. Erümit, UZEM’de görevli öğretim elemanlarını da tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber