Trabzon uçuşları iptal! Havalimanında tepki...

Bu akşam Trabzon'a gelecek ve gidecek uçakların seferlerinde erteleme haberleri geldi.

Trabzon uçuşları iptal! Havalimanında tepki...

Haber61 Haber Servisi

Trabzonspor'un Antalyaspor ile karşılaşacağı şampiyonluk maçı ve bayram öncesi nedeniyle Trabzon'a bu hafta adeta akın gerçekleşiyor.

Ek seferler koyulan ve yer kalmayan uçuşlarda bu akşam yaşanan aksaklıklar gerginlik yarattı.

Trabzon'da sis olduğu gerekçesiyle, İstanbul'dan hareket edecek olan Türk Hava Yolları'na ait TK2830 sefer sayılı uçuş saati ertelenirken THY7420, TK2836 ve TK2822 sefer sayılı uçuşlar ise iptal edildi. Aynı şekilde Trabzon'dan İstanbul'a gidecek TK2831 ve THY7425 sefer sayılı uçuşlar ertelenirken TK2837, TK2823 ve THY7425 sefer sayılı uçuşlar ise iptal edildi.

 İstanbul'dan Trabzon'a gelmek için uçuş saatini bekleyen ancak iptal haberlerini alan vatandaşlar havalimanında tepkilerini dile getirdi. Bazı Trabzonsporlu taraftarlar ise iptal edilen uçuşlar için maç gününe tarih verildiğini belirterek o gün yaşanacak olası bir iptalde maça yetişememe endişelerini dile getirdi.

İşte sosyal medyadaki görüntülerden biri;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber