Trabzon TSO Başkanı Çelebi'den Batum Başkonsolosluğuna ziyaret

Trabzon TSO Başkanı Erkut Çelebi'den Batum Başkonsolosluğuna ziyaret.

Trabzon TSO Başkanı Çelebi'den Batum Başkonsolosluğuna ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz'ı ziyaret etti.

Ticaret Ateşeleri Didem Dirlik Songür ve Canberk Güzel, DEİK Türkiye Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan ve TTSO üyesi iş adamlarının da yer aldığı görüşmede, özellikle sınır kapısında yaşanan yoğunluğun giderilmesi için alınması gereken önlemler başta olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz, TTSO'nun Trabzon'un ihracatını artırmak için yaptığı çalışmaları takdirle takip ettiklerini belirtti.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Batum'un ve Gürcistan'ın diğer bölgelerinin Türkiye için önemli bir iş potansiyeli barındırdığına dikkat çekerek, "Odamız üyesi birçok iş insanımızın yatırımları var. Bunların sayısını artırmak için çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca özellikle sağlık turizmi yönünden Gürcistan bizim için önemli bir pazar durumunda. Bu konuda da çalışmalarımız sürüyor ve önemli gelişmeler kaydediyoruz. Tiflis – Trabzon uçak seferlerinin başlatılması için de görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

trabzon-tso-baskani-celebiden-batum-baskonsolosluguna-ziyaret.jpg

trabzon-tso-baskani-celebiden-batum-baskonsolosluguna-ziyaret-001.jpg

trabzon-tso-baskani-celebiden-batum-baskonsolosluguna-ziyaret-002.jpg

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler